Urge

  Marit Nore

  Marit Nore

  Marit er en super dyktig, erfaren og hyggelig kiter. Hun er daglig leder for Lapoint kitecamps og er ikke noe glad i kaldt vann. Derfor er hun ofte å finne på forskjellige tropiske kite-destinasjoner rundt omkring i verden.

  Homespot: Yttersand, Flakstadøy

  Merittliste

  • 3. plass Red Bull Ragnarok 2015
  • 2.plass Red Bull Ragnarok 2016
  • 1. plass NM Freestyle 2015

  Hvilket utstyr bruker du og hvorfor?

  “Chaos 9, 11 og 13 m kitene er perfekte til å kjøre unhooked. De har et stort vindspekter, og med 9eren kan jeg gå ut i mye vind. Derfor har jeg i år valgt å bytte 7m til en 13 meter. Også fordi det er mange dager med mindre vind i Lofoten. Det er 6 liner på kiten, noe som gir en direkte styring (og det er ikke noe pes å putte dette på..) Til gjengjeld har jeg også en bridelfri kite 😀 Kiten er enkel å bruke, relaunching er kjapt (vil ikke ligge for lenge i det iskalde vannet) og kvaliteten er eksepsjonell! Til freestyle er dette den optimale kiten, og den er heller ikke for “hard core” for de som ønsker å lære seg unhooked (uten å rive av seg armene i en railey med en mer kraftfull bow-kite). Brettet jeg kjører med er Xcaliber 135 cm med små finner. Elsker det brettet!! God pop, og behagelige landinger. Xcaliber funker til alt, og passer fra nybegynner til ekspert. Jeg startet med et større brett etter at jeg begynte med boots. Det er enklere å holde høyde med et større brett, og landingene er mye mer solide. ”

  Funfact om deg selv

  “Jeg har kuldeallergi!! Og det er no joke 😉 Jeg får kuldeutslett på føttene når jeg surfer eller kiter i høst- og vinterkaldt vann, og når jeg holder kitekurs en full dag i kaldere enn minus 5 grader! Så det er en medisinsk årsak til at jeg alltid er kald!!! DAH”

  @maritnore

  This endpoint has been retired