Nytt merke i Norge – Humanoid

Urge lanserer et nytt og spennende wakeboard merke i Norge! Humanoid lager robuste brett i sin egen fabrikk i USA. De investerer i topp kvalitets materialer og bygger brettene for hånd (med hjelp av noen få maskiner). På denne måten får de full kontroll over hele byggeprosessen og får testet brettene samme dag som de blir laget. Se filmen fra fabrikken til humanoid:

Ny teamkjører

Sammen med dette nye merke presenterer vi også vår nyeste teamkjører; Jonas Sørlie. Jonas er en ung og lovende wakeboarder som i en alder av 16 år allerede har rukket å bli norgesmester! Jonas og Bjørge har vert i Tyrkia og testet de nye brettene og er veldig fornøyde. Se filmen de laget:

“Humanoid Huxtable er det beste brettet jeg har kjørt på. Jeg liker hvordan de har kombinert dype kanaler med god fleks i tuppene og stivt mellom bindingene. Dette gjør at jeg får solide kutt, stabile og myke landinger og frihet på elementer.”

Vi er veldig glade for å ha Jonas på teamet og gleder oss til å se utviklingen hans videre. Akkurat nå er han på verdenscup i Jordan og konkurrerer mot verdens beste wakeboard kjørere. Urge sitt wake team består nå av 1., 2. og 3. plassen fra NM i 2017 😀

Se vårt utvalg av Humanoid Wakeboards:

  • Utrolig allsidig wakeboard fra Humanoid. Fire dype kanaler gir deg godt grep i vannet enten du skal kjøre bak båt eller i kabelbanen. Dette er en stor fordel for nybegynnere som sliter med å holde fartsretningen og for viderekommende som ønsker stabil kjøring og et godt kutt for airtriks. Brettet er stivt mellom bindingene og flekser mer mot tuppene. Dette gjør at du får et livlig brett som holder på rockeren sin i harde landinger.

    NB!: Brettet kommer uten bindinger!

  • Solid parkbrett fra humanoid. Med dette brettet får du jevn og forutsigbar, men fortsatt responsiv og eksplosiv kjøring. Skarpe kanter og brede tupper gjør at du får god flyt i vannet og et solid og presist kutt. Brettet er helt flatt under som gjør det meget egnet for kjøring på elementer. Forsterkninger mellom bindingene gjør at brettet holder på rockeren, som resulterer i mykere landinger.

    NB!: Brettet kommer uten bindinger!

  • Utrolig stiv binding med veldig god støtte. Dette er for kjøreren som er ute etter maksimal stabilitet. Denne bindingen strammer du med to lisser og en borrelås, så her sitter du skikkelig godt i bindingen. Selv om bindingene er designet for wake fungerer de også bra til kite og er bindingene som Ruben Lenten bruker  når han booster mega loops.

    Vipper du mellom to størrelser anbefaler vi å gå opp i størrelse

PS: Vi har nå oppdatert nettbutikken med et stort utvalg impactvester, hjelmer og drakter fra Mystic. Ta gjerne en titt 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *